wifi_en

Häät ja ryhmälomat, Gran Canarialla, Hotel Rural Paradise Las Tirajanasissa

Kun yövytte tällä ensisijaisella sijainnilla, varmistakaa että hyödytte monista ulkoilma vapaa-ajan vaihtoehdoista joista te ja ryhmänne voitte nauttia.

Ryhmät jotka haluavat olla yhteydessä luonnon kanssa löytävät täydellisen lomakohteen Hotel Rural Paradise Las Tirajanasista. Vaellus (ferratan kautta), vuoristokiipeily, retkeily, mönkijällä ajelu ja pyöräilyretket läpi San Bartolomé de Tirajanan maaseudun, voidaan suunnitella seikkaulua etsiville ryhmille.  

Suosittuja sijainteja näille aktiviteeteille ovat Pilaconesin ja Roque Nublon luonnonpuistot – vain lyhyen ajomatkan päässä. Jotain uutta varten, ilmoittautukaa “lammaspaimen loikkaan”, kanarialainen kansallisurheilu joka kunnoittaa lampaanhoidon perinnettä Gran Canarialla.

Kuitenkin, San Bartolomé de Tirajana on myös idyllinen paikka rentoutua. Varatkaa hetki mietiskelylle, kirjan lukemiseen, tai vauraan maiseman ihailuun joka ympäröi tätä muinaista kylää. Hotellissa, ryhmät voivat nauttia aerobikistä, jousiammunnasta, rantalentopallosta ja pöytätenniksestä päivittäin (6 kertaa viikossa). Pingistilat, tikanheitto, ulkoilma tenniskenttä (lisämaksusta), painonnosto huone ja terveyskeskus ovat myös saatavilla.

Viinin maistelu, jooga, maalaus, keramiikka, käsityöt ja korukäsityö tunnit ovat muita vapaa-ajan aktiviteettejä joita Hotel Rural Paradise Las Tirajanas ehdottaa ryhmille.

Varmistakaa käynti moniin vesi- ja teemapuistoihin jotka on sijoitettu ympäri saarta ja tutkikaa tämän kylän kulttuuria läpi perinteisen ruokakulttuurin ihanassa illassa ryhmänne kanssa.

Muistorikkaat häät voidaan järjestää tässä maalaistyylisessä hotellissa, taaten että erityinen päivänne on mahdollisimman täydellinen. Erinomainen keittiö, kukkajärjestelyt, viihde ja unohtumaton maisema saavat varmasti jokaisen morsiamen ja sulhasen hymyilemään.

 
  • hotel_03.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_01.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_05.jpg
 

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.