wifi_en

Hotel Rural Paradise Las Tirajanasin tilat

Ne jotka vierailevat Hotel Rural Paradise Las Tirajanasssa voivat hemmotella miellyttävällä valikoimalla tiloja ja palveluja heidän rentouttavan loman aikana vuorenhuipulla.

Vieraat joita Gran Canarian mukava ilmasto houkuttelee tulevat olemaan tyytyväisiä huomatessaan kutsuvan ulkoilma uima-altaan tässä maaseutuun inspiroidussa hotellissa. Varmistaaksemme että vieraat nauttivat tästä tilasta ympäri vuoden, allas voi olla lämmitetty tai suojattu katoksella säästä riippuen.

Tunnette uudistuneeksi kun majoitutte Hotel Rural Paradise Las Tirajanasin huoneissa ja sviiteissä. Koristettu rauhoittavalla siirtomaahan inspiroituvalla sisustuksella, näköaloilla yli vuorten ja joukolla tervetulleeksi toivottavia sisätila palveluja, ennen kuin huomaatte olevanne puhtaassa tyyneydessä.

Kodikas aula takalla, TV nurkkaus, matkamuisto myymälä, internet nurkkaus (lisämaksusta) ja aulabaari ovat joitakin viehättävistä puitteista jotka ovat tässä neljän tähden hotellissa. Matkatavaran säilytyshuone, kuten myös Wi-Fi yhteys aulassa (lisänä) on myös otettu huomioon mukavuudeksenne.

Täydentäkää tätä kokemusta herkullisella bufetti tai à la carte ruokailulla ‘Santiago el Grandessa’ ja tarjotkaa itsellenne loistava cocktail allasbaarissa. Käykää Spa Vulcano & Wellness centre´ssä ja hemmotelkaa upeilla ehdotuksilla joita tämä paikka suosittelee..

Ja koska vapaa-aika on tärkein lomanne aikana, tämä neljän tähden hotelli on järjestänyt valikoiman mahdollisuuksia tyydyttämään vapaa-aikaanne. Luovista päiväaktiviteeteistä (maalaustunnit, korukäsityö, käsityö jne.), ulkoilma tenniskenttään, kuntosaliin, jousiammunta alueeseen, rantalentopalloon, tikanheittoon, pingistiloihin ja leikkikenttään pienimmille, voitte luottaa että teitä viihdytetään koko ajan.  

Kokous- ja vapaa-ajan tapahtumat voidaan myös järjestää Hotel Rural Paradise Las Tirajanasissa, uskomaton kohde tekemään vaikutus valtuutettuihin – tai tulevaan morsiaimeenne.

 
  • hotel_05.jpg
  • hotel_02.jpg
  • hotel_06.jpg
  • hotel_04.jpg
  • hotel_03.jpg
  • hotel_01.jpg
 

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.