IFA Faro Hotel´in huoneet ja sviitit

Näköalat IFA Faro Hotel’in yläkerroksen huoneista ovat verrattomat. Vieraat tulevat lumoutumaan Maspalomasin rannikkoviivan kauneudesta, kultaisten hiekkadyynien valtavasta laajuudesta ja Atlantin valtameren rauhallisista sinisistä vesistä, ulottuen niin kauas kuin silmä siintää.

IFA Faro Hotel’in majoitus on nykyaikainen ja toimiva. Valo tulvii läpi parvekkeiden, joista suurin osa suo loistavat panoraama näköalat yli ympäristön. Standardit palvelut sisältävät vierekkäiset tuplasängyt, kokolattiamatot, ilmastoinnin, parvekkeen tai terassin, satelliitti taulu-TV:n, puhelimen, kirjoituspöydän ja tulin ja joko sohvan tai nojatuolin. Minibaarin, kassakaapin ja Wi-Fi internet yhteyden käytöstä veloitetaan lisämaksu. Yhdistyvät kylpyhuoneet vaihtelevat riippuen huonetyypistä standardeilla palveluilla koostuen hiustenkuivaajasta, meikauspeilistä, kylpytakista ja lisäksi valikoimasta hygieniatuotteita.

Huonepalvelu on saatavilla klo: 07.00–22.00.

Perustyyppiset huoneet
Nämä huoneet sijaitsevat hotellin alatasoilla ja avautuvat yli rannalle johtavien puiden rajaamien kävelyteiden ja polkujen. Ne ovat saatavilla yhdelle, kahdelle ja kolmelle hengelle ja niissä kaikissa on parveke joka on kalustettu pöydällä, tuoleilla ja aurinkotuoleilla. Viereinen kylpyhuone tarjoaa kylpyammeen ja/tai suihkun.

Perustyyppiset huoneet sivuttaisella näköalalla
Tarjoten alemmat näköalat yli hiekkadyynien yhdellä puolella ja ikonisen Faro majakan ja Melonerasin puutarhojen toisella puolella, nämä huoneet ovat saatavilla yhdelle, kahdelle ja kolmelle hengelle ja tarjoavat parvekkeen pöydällä, tuoleilla ja aurinkotuoleilla. Viereinen kylpyhuone on varustettu kylpyammeella ja/tai suihkulla.

Deluxe näköala huoneet
Henkeäsalpaava voisi kokonaisuudessaan kuvata suurinta osaa näissä huoneissa saatavilla olevia näköaloja, saatavilla yhdelle, kahdelle ja kolmelle hengelle. Huoneet suoralla merinäköalalla tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen yhdestä lähimmistä meren äärellä olevista sijainneista saarella samalla kun panoraama näköalat yläkerroksen huoneista yli hiekkadyynien, majakan ja lomakeskuksen tekevät vaikutuksen ympäröivän luonnon laajuudella ja kauneudella. Kaikista näistä uskomattomista näköaloista voi nauttia yksityiseltä parvekkeelta. Viereinen kylpyhuone on varustettu suihkukaapilla.

Juniorisviitti
Tarjoten näköalat jotka ovat kiistämättä parhaiden merinäköalojen joukossa joita Gran Canarian saarella voi olla, vieraat tulevat häikäistymään kun he astuvat IFA Faro Hotel juniorisviitin parvekkeelle. Yläkerroksen sviitit tarjoavat uskomattomat panoraama näköalat samalla kun alemmat kerrokset tarjoavat yhtä erinomaiset näköalat yli satavuotisen majakan ja Meloneras rannikkoviivan.

Kaikissa näissä tilavissa sviiteissä on parveke ja ne voivat majoittaa kolme aikuista. Parvekkeet tarjoavat aurinkotuolit, tuolit ja pöydän samalla kun huoneissa on tuplasänky, ilmastointi, kaksi taulu-TV:tä (yksi makuuhuoneessa ja toinen olohuoneessa), puhelin, pukeutumispöytä ja tuoli. Viereinen olohuone on kalustettu sohvasängyllä, kahdella nojatuolilla, pöydällä ja kahdella tuolilla. Tilava marmorikylpyhuone on varustettu kylpyammeella, vesihieronta suihkulla, kahdella pesualtaalla, hiustenkuivaajalla, meikkauspeilillä, kylpytakilla, tossuilla ja valikoimalla ylellisiä hygieniatuotteita.

 
 • English
 • Spanish
 • German
 • Portuguese
 • French
 • Italian
 • Russian
 • Danish
 • Finnish
 • Norway
 • Swedish
 • Nederlands
 • 01room.jpg
 • 02room.jpg
WIFIKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.