Rom og suiter

Et så fantastisk hotell, kan ikke tilby noe annet enn de mest elegante og komfortable rommene. Dekorasjonen er smakfull, og hvert rom har en romslig møblert balkong med fantastisk havutsikt.

Et separat oppholdsområde og et stort soverom tilbyr plass for alle typer gjester, enten du reiser med familien, med kjæresten eller alene på forretningsreise. Et skrivebord er tilgjengelig der du kan koble til internett (kabel er tilgjengelig mot en ekstra kostnad) og en satellitt-TV gir deg timer med underholdning. På forespørsel og en ekstra kostnad, kan hotellet også tilby en safe og minibar. Baderommene er virkelig luksuriøse, med doble servanter, hårføner, badekar og dusj og et lite sminkespeil.

Dobbeltrom – Dette komfortable rommen har to enkeltsenger og en sofa for enkelt, dobbel eller tremanns bruk. Du vil helt sikker nyte den fantastiske utsikten fra balkongen din, som ser utover Amadores stranden nedenfor.

Junior suite – Junior suiten er et romslig rom med elegante møbler og luksuriøse fasiliteter.

WIFI
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.