Møter på Amadores, Gran Canaria

The Gloria Palace Royal Hotel & Spa offers fantastic facilities for staging business conferences, meetings or presentations.

Amadores som er et vennlig feriested på den tropiske av Kanariøyene, har den rette stemningen for ulike typer arrangementer; formell, men likevel avslappet. Det fantastiske været året rundt på denne øya har vært svært innbydende for alle typer arrangementer ellet turer. Pluss, Gloria Palace Royal har to store konferanserom: Lobbyrommet på 130 m² som har plass til maks 65 personer, og Event-rommet, på 752 m² som har plass til opptil 300 personer. Begge rommene har store vinduer, slik at naturlig lyst trenger inn i rommet og bringer varme og forfriskende følelser til møtet.

Disse rommene er alle utstyrt med ideelle fasiliteter, inkluder klimaanlegg, TV, moderne audiovisuelle systemer som projektorer og screeningutstyr. Internettilkobling er også tilgjengelig.

Ordningen av sitteplasser kan tilpasses etter dine behov, enten det er teater, klasserom eller møterom. Catering er også tilgjengelig fra en meny med et bredt utvalg av retter.

WIFI
  • 01meet.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.