Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Amadores, Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°47'33.14"N Lengdegrad 15°43'21.94"W

 

 

Dette fantastiske 4-stjerners hotellet ligger i Amadores – en stadig med populær destinasjon på Kanariøyene. Ligger 1 km fra Puerto Rico sør på Gran Canaria, tilbyr Amadores en vakker strand og det rolige lyseblå havet. Den fine hvite stranden er perfekt for avslapning og aktiviteter for alle!

Dette vennlige feriestedet er laget spesielt for de som er på ferie. Du vil finne alt innen rekkevidde, og Gloria Palace Royal Hotel & Spa ligger midt i hjertet av det hele. Rett nedenfor hotellet, ligger en promenade langs land, der du finner mange restauranter og barer. Etter en liten båttur, eller noen timer med lesing i solsengen, kan du glede deg til noen lokale delikatesser, mens du ser solen gå ned i horisonten.

Puerto Rico ligger bare noen minutters kjøring unna, i det som anses å være den mest solrike delen av øya. Dette lille feriestedet har en kunstig hvit strand, der du trygt kan nyte en herlig svømmetur. Det familievennlige ferieanlegget tilbyr en rekke former for vannsport, som jetski og windsurfing, båtturer og dykking. Tilbring en dag med shopping på det store kjøpesenteret i nærheten, og kom tilbake til Gloria Palace akkurat i tide for en herlig middag.

Flyplassen ligger kun 50 km unna hotellet – en flott kjøretur som vil da deg omtrent 40 minutter langs kysten.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.