Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Gran Canaria

Sjekk inn på det nye 4-stjerners Gloria Palace Royal Hotel & Spa! 200 meter fra Playa de Amadores, på Costa de Mogán på Gran Canaria, ligger dette hotellet perfekt til, du kan kjenne sanden under føttene dine og nyte den fantastiske utsikten.

Hotellet, som er bygget av øyas vulkanske bergarter, glir perfekt inn med de dramatiske klippene i bakgrunnen. To fantastiske svømmebassenger på hotellets terrasser tilbyr fabelaktig havutsikt; det uendelige svømmebassenget inviterer gjestene til å nyte horisonten, mens takbassenget tilbyr uendelig havutsikt og et eget område for naturister.

Hver reise har et formål, men reisen kan ikke være foruten noen øyeblikk som er dedikert til din nytelse. Mange solsenger og solbriller er tilgjengelige slik at du kan slappe av under den Kanariske solen; et utendørs boblebad tilbyr øyeblikk med avslapning; og stranden, som kun er noen få skritt unna, er perfekt for en dag med moro. Besøk Spa Royal og dets flotte basseng, sauna, tyrkiske og fantastiske massasjebehandlinger og tre inn en verden av nytelse.

En miniklubb for de minste, et helsesenter, flere former for underholdning for alle aldre, fantastiske restauranter og vennlig service fullfører dette hotellet – sjekk inn på Gloria Palace Royal for en helt spesiell opplevelse!

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.