Evenementenlocatie in Amadores, Gran Canaria

Het Gloria Palace Royal Hotel & Spa biedt fantastische faciliteiten voor het organiseren van zakelijke conferenties, bijeenkomsten en presentaties.

In Amadores, een gezellig vakantieresort op een van de tropische Canarische eilanden, heerst de juiste sfeer voor dergelijke arrangementen: formeel en toch relaxed. Het fantastische weer op dit eiland is uitermate uitnodigend voor allerlei evenementen of trips. Daarnaast heeft het Gloria Palace Royal twee grote zalen voor conferenties: de Lobbyzaal, met 130 m2 voor een maximaal van 65 personen, en de Evenementenzaal van 752 m² met plek voor 300 personen. Beide zalen hebben grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt en wat een warm en verfrissend gevoel aan uw bijeenkomst geeft.

Deze zalen zijn uitgerust met de ideale faciliteiten, waaronder airconditioning, televisie en eersteklas audiovisuele systemen, als projectors en beeldapparatuur. Er is ook een internetverbinding aanwezig.

De zitopstelling in elke zaal kan worden aangepast aan uw zakelijke eisen, namelijk theater, klaslokaal of directiekamer. Catering is ook beschikbaar, met een menu met verschillende gerechten.

WIFI
  • 01meet.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.