Det här är Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Njut av 4-stjärnig komfort under vistelsen på havsnära GP Amadores Thalasso & Hotel.

För att bäst beskriva rummen och sviterna på det här hotellet måste man berätta om den enastående utsikten, den fina inredningen och det generösa utrymmet. Under semestern kan man passa på att ha det skönt i de bekväma rummen, lyxa på och skämma bort sig själv och beställa roomservice.

Huvudrestaurangen har delikata buffémåltider med internationella rätter och tema-middagar att erbjuda. Det finns fem barer på hotellet också, så gästerna kan välja mellan att slå sig ner i flera olika avkopplande miljöer.  

Det finns tre stora pooler (uppvärmda) med utsikt över havet, bekväma solsängar och parasoller på utomhusterrassen. En av poolerna är bara för barn. Det finns också en avskild och avskärmad del som bara är till för nudister.

Talasoterapia Canarias är en av Europas mest berömda center för thalasso-terapi och ett av hotellets highlights. Här kan man välja bland olika specialbehandlingar och massage, det finns en träningspool och skönhetsfaciliteter och ett välutrustat gym, som man kan se fram emot att njuta av under vistelsen (mot extra avgift).

För de yngre gästerna finns en miniklubb, en tonårsklubb och ett minidisco. Kostnadsfritt kan man också roa sig med bordtennis, boule, bågskytte och dart. Det finns även en upplyst tennisplan till förfogande (avgiftsbelagt). En fördel för golfälskare är att de får rabatt på greenfee på lokala golfbanor och det hjälper hotellet gärna till med att ordna.  

Det finns 5 fullt utrustade konferenslokaler och tillgång till service, som hjälper med detaljer för att arrangemangen ska flyta och för att allt ska bli riktigt lyckat.  

Anna typ av service till förfogande är hårfrisering, TV lounge (sportkanaler), internethörna som håller öppet dygnet runt, dagstidningar, barnpassning, shopping-galleria och privat parkering.

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.