Fasiliteter på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Nyt 4-stjerners komfort under ditt opphold langs kysten på GP Amadores Thalasso & Hotel.

Slående utsikt over sjøen, et bredt spekter av fasiliteter og romslighet er noen av de tiltalende funksjonene som definerer rommene og suitene på dette hotellet. I løpet av ferien, må du huske å utforske denne komfortable overnattingen og øke gleden ved bruk av den fantastiske romservicen.

Hovedrestauranten presenterer gjestene med deilige buffémåltider, internasjonale retter og tematiske middager. Fem barer finnes også over hele hotellet, og de gir gjestene et utvalg av avslappende steder de kan velge mellom.  

Tre store bassenger som vender mot havet (oppvarmede), sammen med komfortable solsenger og parasoller venter på deg på utendørsterrassen. Ett av bassengene er kun for barn. Et privat, avskjermet område for naturister er også inkludert.

Talasoterapia Canarias er et av Europas mest anerkjente thalasso-terapisentre og er et av hotellets høyst verdsatte funksjoner. Spesielle behandlinger, massasjer og et treningsbasseng, samt skjønnhetsfasiliteter og et velutstyrt treningssenter er noen av de 4-stjerners fasilitetene du kan se frem til å nyte (ekstra kostnad).

En miniklubb, ungdomsklubb og en minidisko vil absolutt falle i smak hos de unge. Bordtennis, fransk bowls, bueskyting og dart kan også spilles, kostnadsfritt. En flombelyst tennisbane er også tilgjengelig (mot en ekstra kostnad). Det tilbys også greenfee rabatt på lokale golfbaner, som en annen fordel dette hotellet sørger for at gjestene kan nyte.  

Totalt fem fullt utstyrte møterom kan bestilles, sammen med en rekke detaljerte tjenester som spesielt tilrettelagte for en hendelse.  

Andre tjenester inkluderer en frisør, en TV-stue (sportskanaler), et 24-timers internetthjørne, aviser, barnevakt, en butikk og avgiftsfri parkering.

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.