Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Gran Canaria

Het Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel werd gebouwd om indruk te maken. Dit 4-sterrenhotel, staand voor een oneindige kristalheldere zee, werd gebouwd op een van de vele ruige kliffen die de kustlijn van Mogán rijk is, vlakbij de populaire stranden van Amadores en Puerto Rico – een idyllische bestemming voor uw verblijf op Gran Canaria.

Dit hotel, dat nog mooier wordt door de schitterende palmbomen, de bloeiende Bougainville, de adembenemende ligging bovenop een klif en het opmerkelijke landschap zullen u aansporen te ontspannen. Naast de gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Amadores, beschikt dit uitnodigende hotel ook over een reeks aantrekkelijke 4-sterrenfaciliteiten om van uw vakantie een gegarandeerd succes te maken.

Het Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel is thuisbasis van een van de meest toonaangevende thalassotherapiecentra van Europa en het vormt een aantrekkelijke bestemming voor ontspannen reizigers (toeslag). Buitenzwembaden, ruime kamers, goed gevulde buffetten, meerdere bars en een handige panoramische lift zijn zo maar een paar van de topfaciliteiten die van dit hotel een heerlijke keus maken. Vakantiegangers van alle leeftijden zullen verrast zijn door het ruime aanbod aan entertainment dat geboden wordt.

Breng een bezoek aan het Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel – waar adembenemende zonsondergangen en het prachtige zeezicht voor de perfecte ambiance zorgen voor een ontspannen vakantie.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.