Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Gran Canarialla

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel tehtiin tekemään vaikutus. Sijaiten kristallinkirkkaan meriveden äärimmäisyyden edessä, tämä neljän tähden hotelli rakennettiin yhdelle Mogánin rannikkoviivan monista epätasaisista kallioista, lähellä Amadoresin ja Puerto Ricon suosittuja rantoja – idyllinen kohde Gran Canarian lepopaikkaanne varten.

Kaunistettu sen ihanilla palmupuilla, kukkivilla bouganvilleilla ja henkeäsalpaavalla sijainnilla kallion päällä, tämä hotelli ja sen merkitsevä maisema tulee inspiroimaan teitä rentoutumaan. Sen mukavan sijainnin lisäksi Amadoresin sydämestä, tässä kutsuvassa hotellissa on myös valikoima miellyttäviä neljän tähden tiloja takaamaan että lomanne on menestys.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel on koti yhdelle euroopan johtavista thalassoterapia keskuksista ja se ylpeilee ollessaan puoleensavetävä kohde vapaa-ajan matkustajille (lisämaksusta). Ulkoilma uima-altaat, tilava majoitus, rikkaat bufetit, lukemattomat baarit ja hyödyllinen panoraamahissi ovat ainoastaan osa ensisijaisista ominaisuuksista jotka tekevät tästä hotellista ihanan valinnan. Kaiken ikäiset lomailijat tulevat mieltymään myös runsaasta tarjonnasta tarjolla olevaa viihdettä.

Käykää Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel´ssa – jossa loistava auringonlasku ja merinäköalat luovat täydellisen ilmapiirin levolliselle lomalle.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.