Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel´in tilat

Uppoutukaa neljän tähden mukavuuteen käyntinne aikana meren äärellä olevassa GP Amadores Thalasso & Hotel´ssa.

Silmäänpistävät merinäköalat, laaja valikoima palveluja ja tiloja ovat joitakin tyypillisiä miellyttäviä ominaisuuksia jotka kuvaavat tämän hotellin huoneita ja sviittejä. Lomanne aikana, varmistakaa että tutustutte täysin majoituksenne mukavuuteen ja muistakaa lisätä nautintoanne huonepalvelun erinomaisella kosketuksella.

Pääravintola esittelee vieraille herkulliset bufettiruoat, kansainväliset ateriat ja teemaillalliset. Viisi baaria löytyy myös läpi hotellin, tarjoten vapaa-ajan vieraille valikoiman rentouttavia ilmapiirejä joista valita.  

Kolme tilavaa kohti merta olevaa uima-allasta (lämmitettyjä), yhdessä mukavien aurinkotuolien ja –varjojen kanssa ovat ulkoilma terassilla. Yksi altaista on vain lapsille. Yksityinen, suojattu alue nudisteille on myös sisällytetty.

Talasoterapia Canarias on yksi euroopan suosituimmista thalassoterapia keskuksista ja yksi hotellin korkeasti arvostetuista ominaisuuksista. Erityiset terapiat, hieronnat, ja “laittakaa itsenne kuntoon” uima-allas, kuten myös kauneustilat ja hyvin varustettu kuntosali ovat joitakin neljän tähden palveluja joita voisitte odottaa kokevanne (lisämaksusta).

Miniklubi, teini-ikäisten klubi ja minidisko tulevat varmasti miellyttämään vaativia nuoria. Pöytätenniksestä, ranskalaisesta keilailusta, jousiammunnasta ja tikanheitosta voi myös nauttia, ilmaiseksi. Valaistu tenniskenttä on saatavilla myös (lisämaksusta). Alennukset green fee maksuista paikallisilla golfkentillä ovat lisäetuja jotka tämä hotelli tarjoaa mielellään golfista pitäville vieraille.  

Yhteensä 5 täysin varustettua kokouspaikkaa on tarjolla, yhdessä valikoiman kanssa yksityiskohtaisia palveluja jotka on järjestetty erityisesti erityistilaisuuttanne varten.  

Muut palvelut sisältävät kampaajan, TV huoneen (urheilukanavat), ympärivuorokautisen internet nurkkauksen, sanomalehdet, lastenhoidon, ostosgallerian ja yksityisen pysäköinnin.

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.