Faciliteter på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Dyk ned i den 4-stjernede komfort under dit ophold på GP Amadores Thalasso & Hotel ud til havet.

Fantastisk havudsigt, et stort udvalg af faciliteter og rummelighed er nogle af de tiltalende faciliteter der definerer værelser og suiter på dette hotel. På din ferie bør du udnytte komforten på dit værelse og huske at inkludere lidt luksus med roomservice.

Hovedrestauranten byder på lækre buffet’er, internationale retter og temamiddage. Du finder også fem barer rundt omkring på hotellet, med et udvalg af afslappende miljøer at vælge imellem for den ferierejsende.  

Der er tre rummelige havvendte pools (opvarmede) og komfortable solsenge og parasoller på den udendørs terrasse. Den ene pool er kun for børn. Der er også inkluderet et afskærmet område for naturister.

Talasoterapia Canarias er et af Europas mest anerkendte thalassoterapi centre og en af hotellets mest værdsatte faciliteter. Specialterapier, massager og en motionspool samt skønhedsbehandlinger og et veludstyret gymnasium er nogle af de 4-stjernede faciliteter du kan se frem til at opleve (merpris).

En mini-club, en teen-club og et mini-disco vil glæde de krævende yngre gæster.Bordtennis, petanque, bueskydning og dart kan også nydes gratis. Der er en oplyst tennisbane (mod betaling). Green fee rabatter på lokale golfbaner er yderligere fordele som hotellet leverer for golfentusiaster blandt gæsterne.  

Der tilbydes i alt 5 fuldt udstyrede mødelokaler, sammen med et udvalg af detaljerede services specifikt arrangeret for din begivenhed.  

Andre serviceydelser inkluderer frisør, TV salon (sportskanaler), 24 timers internethjørne, aviser, babysitting, butiksarkade og privat parkering.

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.