AC Hotel Gran Canaria, Parque Santa Catalina, Las Palmas

GPS Koordinater: Breddegrad 28° 8'31.46"N Længdegrad 15°25'48.92"W


Rejsende vil blive overrasket over alt hvad Las Palmas har at tilbyde. Som hovedstad på Gran Canaria, har denne dynamiske by alle de funktioner der definerer dens kultur og moderne livsstil. Fra typisk arkitektur, museer og traditionel gastronomi til solrige strande, uendelige butikker og et livligt natteliv, vil du opleve Las Palmas som stedet for bymæssig underholdning.

AC Hotel Gran Canaria er eksklusivt beliggende nær byens største attraktioner, og er en fordel for sightseeing og entusiastiske rejsende. Lige udenfor hotellet mødes gæsterne af Parque Santa Catalina, der anses som et centralt punkt i byen og med det livlige torv der rummer nogle af de bedste restauranter, barer og spændende natteliv i Las Palmas.

Playa de las Canteras er en af de mest anerkendte strande i området og er kendt for sit laguneagtige vand og blødt gyldent sand. Heldigvis for gæsterne liger denne strand kun en kort gåtur fra hotellet, nær den historiske havn, Puerto de la Luz. Halvøen med fiskerlandsbyen La Isleta ligger også indenfor nem rækkevidde og er et godt sted for en dagsudflugt under jeres ophold.

Passionerede shoppere vil elske den fashionable atmosfære i Las Palmas der er anerkendt for sin kommercielle karakter. Udover Calle Triana, byens mest populære shopping gade, er El Muelle indkøbscenteret og El Corte Ingles bestemt også et besøg værd.  

Vest for AC Hotel Gran Canaria finder gæsterne det anerkendte Alfredo Kraus Auditorium, et markant sted i Las Palmas. For flere øjeblikke af nydelse kan du besøge nogle af de mange museer der findes i byen.

Gran Canarias lufthavn ligger kun 20 minutters kørsel fra hotellet.

  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.