Faciliteter på AC Hotel Gran Canaria

Uanset om du søger en afslappet ferie eller har brug for at være indenfor et musekliks afstand fra din email, har AC Hotel Gran Canaria arrangeret praktiske løsninger for alle formål.

Du vågner op i komfort hver morgen på dette 4-stjernede hotel. Med moderne faciliteter og behagelig udsigt over byen, vil værelserne på AC Hotel Gran Canaria bestemt afslappe en stresset forretningsrejsende og opfordre fritidsgæsten til endnu mere afslapning.

En buffet bestående af sublime smage giver dig en lækker start på dagen. For frokost og middag udskifter AC Hotel Gran Canarias restaurant den omfattende buffet med en omfattende á la carte menu.

Lette måltider og drinks serveres i AC Bar, et godt forslag for uformelle forretningsmøder og socialisering. Dyk ned i freden ved poolen på taget (åben i sæsonen), og sørg for at nyde de fremragende faciliteter under hele dit ophold. Gratis håndklæder leveres af hotellet. Der er et veludstyret fitnesscenter og en tåget sauna inkluderet for din fornøjelse.

Med et stort udvalg af steder, diverse udstyr og højhastigheds Wi-Fi service, vil dette 4-stjernede hotel møde de største krav til et forretningsmøde. De der ønsker at have internetforbindelse på deres værelse eller i hotellets salon, kan bestille denne service i receptionen. Der er gratis Wi-Fi på hotellets offentlige områder.

Yderligere services består af gratis aviser, gratis minibar, concierge service og sikkerhedsboks (på bestilling).

  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.