Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Gran Canaria

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ble bygget for å imponere. Dette 4-stjerners hotellet, som står foran en uendelig utsikt av krystallklart hav, ble bygget på en av de mange forrevne klippene langs Mogán kysten, nær de populære strendene i Amadores og Puerto Rico – en idyllisk destinasjon for din reise til Gran Canaria.

Dette hotellet vil, med sine vakre palmer, blomstrende Bougainvillea og fabelaktige beliggenhet oppå en klippe og sin bemerkelsesverdige natur, inspirere deg til å slappe av. Foruten den beleilige avstanden fra hjertet av Amadores, har dette innbydende hotellet også en rekke tiltalende 4-stjerners fasiliteter som sikrer at ferien blir en suksess.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel huser et av Europas ledende thalasso-terapisentre og er stolte av å være et attraktivt reisemål for de som ønsker å slappe av (ekstra kostnad). Utendørs svømmebassenger, romslig innkvartering, rikholdige buffeer, en rekke barer og en fordelaktig panoramaheis er bare noen av de viktigste fasilitetene som gjør at dette hotellet er et flott valg for din ferie. Reisende i alle aldre vil også bli begeistret over det varierte utvalget av underholdning som tilbys.

Besøk Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel – der praktfull solnedgang og havutsikt skaper den perfekte stemningen for en avslappende ferie.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.