Talasoterapia Canarias Thalassotherapiecentrum

Het Talasoterapia Canarias wordt beschouwd als een van de meest moderne, ruime en doeltreffende thalassotherapiecentra in Europa.

Het rustgevende design van deze locatie, het prettige uitzicht op zee en een breed aanbod aan ontspannende behandelingen bezorgen u de perfecte reden om uw vakantie door te brengen in het GP Amadores Thalasso & Hotel.

Wie een bezoek brengt aan deze 1800 m2 grote locatie, kan kiezen uit individuele behandelingen of een arrangement van 3-12 dagen voor een continue behandeling. Elk volledig circuit betekent voor gasten 2 uur zonder stress en hernieuwde energie.

U kunt kiezen uit verschillende zoutwaterzwembaden, douches met hogedrukstralen, een sauna, Turks bad, Ayurveda massages, een bubbelbad, therapieën op basis van algen, modderbaden en acupunctuur. De speciale anti-stressbehandelingen, massages en Shiatsu in de open lucht blazen uw gemoedsrust nieuw leven in.

Het ‘goed figuur’-zwembad is een van de bekendste voorzieningen van het Talasoterapia Canarias. Het maakt gebruik van high-techmethoden en is efficiënt met betrekking tot gewichtsverlies, vermoeidheid en psychische angst. Er zijn ongeveer 30 aparte kamertjes voor allerlei behandelingen, inclusief schoonheidsbehandelingen. Er is tevens een volledig uitgeruste fitnessruimte en een medische dienst.  

Dit centrum is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Voor alle behandelingen moet betaald worden.

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.