Restaurants en bars in het Hotel

Uitgebreide buffetmaaltijden en themadiners, chique cocktails en heerlijke drankjes kunt u nuttigen in het hoofdrestaurant en de bars die zich in dit 4-sterrenhotel bevinden. Deze diensten worden aangeboden afhankelijk van het kamertype, en of gasten op basis van alleen ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive verblijven.

Van 07.30 tot 10.30 uur wordt voor het ontbijt een buffet opgediend met vers geperste fruitsappen, melkproducten, vleeswaren, deegwaren, verschillende soorten kaas, brood en nog veel meer.

Lunch wordt opgediend van 13.00 tot 15.00 uur en bestaat uit verschillende salades, soep, rijstgerechten en pasta’s in buffetstijl. Er zijn speciale menu’s voor de jongere gasten verkrijgbaar.

Het diner wordt opgediend in het hoofdrestaurant van 18.30 tot 21.30 uur. Naast een standaard buffet en een themakeuken worden internationale gerechten, waaronder Spaans, Iers, Mexicaans, Italiaans en Aziatische wokgerechten opgediend. ’s Avonds geldt een formeel kledingadvies.

Wij verzoeken u om tijdens het avonddiner in het restaurant een lange broek te dragen.

De lobbybar serveert van 20.30 tot 02.00 uur hapjes en drankjes. U hebt er ook de beschikking over gratis kranten, een mooie plasmatelevisie (sportzenders) en ook een sigaarservice is beschikbaar voor pure ontspanning.

In de maanden mei tot augustus is in de zwembadbar een chill-outzone geopend van 21.00 tot 02.00 uur. De bar is het hele jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur en er wordt naast drankjes ook ijs geserveerd.

De snackbar bevindt zich op het terras en serveert snacks en drankjes van 10.00 tot 18.30 uur. Tussen 13.00 en 16.00 uur worden tijdens de lunch overheerlijke haute cuisinegerechten geserveerd voor de fijnproevers.

De grote bar verwelkomt gasten van 18.00 tot 02.00 uur (behalve op maandag), met live entertainment en gezellige vakantieavonden.

De bar paseo is geopend van 08.00 tot 24.00 uur. Deze sportbar bevindt zich op de begane grond van het hotel en voorziet gasten van een groot plasmascherm, broodjes, drankjes, deegwaren en ijs.

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.