Locatie voor zakelijke en bedrijfsevenementen op Gran Canaria.

Of u nu een bijeenkomst plant voor een grote groep of voor een kleine delegatie, het GP Amadores Thalasso & Hotel voorziet u van de beste oplossing voor elke situatie.

Dit hotel heeft 5 flexibele vergaderzalen die apart kunnen worden gebruikt, maar ook als een grote locatie met een maximumcapaciteit van 250 personen. Als individuele ruimte beslaat elke zaal 40 m2 en ze kunnen worden ingericht in theater-, klaslokaal- of U-stijl.

De Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura en Tenerifezalen bieden plaats aan 23 tot 60 personen. De La Palmazaal is ideaal voor wat kleinere groepen en biedt plaats aan 20 tot 40 personen per bijeenkomst.

Alle zalen zijn uitgerust met airconditioning, een telefoon, WiFi, de allernieuwste audiovisuele apparatuur, overheadprojectors en een televisie. U kunt in het hotel op extra apparatuur vragen. Een team van deskundige technici controleert nauwkeurig alle apparatuur, om ervoor te zorgen dat er zich tijdens uw bijeenkomst geen technische mankementen voordoen.

Het brede aanbod aan bars, een hoofdrestaurant, een prestigieus thalassotherapiecentrum, korting op de toegang tot de green en comfortabele kamers in dit hotel zullen de kwaliteit van uw zakenreis zeker vergroten.

  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.